در حال بارگذاری فایل ...
اپ شرکت زرین پودر سهنددسترسی آسان‌تر
شرکت زرین پودر سهند
درباره پیاز سرخ ‌شده بیشتر بدانیم

پیاز سرخ ‌شده تکه ‌هایی از پیاز است که در تابه و با مقادیر مختلف روغن سرخ می شود. پیاز سرخ شده به عنوان یک میان‌ وعده محبوب، چاشنی، یا همراه با دیگر سبزیجات در دستور پخت ‌های مختلف مصرف می ‌شود.

پیاز یکی از ارکان جدانشدنی آشپزی، خصوصا آشپزی ایرانی به شمار می آید. می توان گفت تقریبا هیچ غذای ایرانی وجود ندارد که در پخت آن از پیاز سرخ شده استفاده نمی شود و یا حداقل هنگام خوردن، در کنار آن از پیاز استفاده می گردد.

همانطور که سیر مکمل آشپزی ایتالیایی است، پیاز سرخ شده مکمل آشپزی ایرانی است. وقتی پیاز زرد تازه را خیلی نازک برش داده و تا زمانی که قهوه ای طلایی شود سرخ می شود، عطر آن باعث می شود که هر ایرانی احساس گرسنگی کند و به یاد غذاهای خاطره انگیز و خوشمزه بیفتد.

تفاوتی ندارد که قصد پخت چه غذایی را دارید، احتمالا اولین قدم تان سرخ کردن مقداری پیاز خواهد بود. چه قصد پخت خورش داشته باشید، یا آش و سوپ و املت، پیاز سرخ شده احتمالا یکی از چاشنی های اصلی مودر استفاده تان خواهد بود و طعم غذا را به نحو قابل توجهی ارتقا خواهد داد؛ اما هرچقدر که پیاز سرخ شده در آشپزی ایرانی پراستفاده است، تهیه آن کار پرزحمتی می باشد

طرز تهیه پیاز سرخ شده

  1. انتخاب پیاز مناسب: هر نوعی از غذا به پیاز مخصوص خود نیاز دارد. اگر قصد استفاده از پیاز سرخ شده در سالاد، املت، آش یا خورش را داشته باشید، باید پیاز مناسب برای طعم دهی را انتخاب کنید.
  2. پوست کندن پیاز: کندن پوست پیازها به دلیل چسبناکی ایجاد شده و همچنین بوی نامطبوع پیاز، از جمله مراحل آزاردهنده می باشد.
  3. برش پیاز: برش دادن پیاز شاید دشوارترین مرحله در تهیه پیاز سرخ شده محسوب گردد. به محض بریدن قطعات پیاز، سوزش چشم و آبریزش بینی شروع خواهد شد که می تواند برای افراد مبتلا به آلرژی یا حساس تر، بسیارآزاردهنده باشد.

همین بوی تیز و اشک آور پیاز است که تهیه پیاز سرخ شده را به فرایند دشواری تبدیل می کند که می تواند لذت آشپزی کردن شما را تحت تاثیر قرار دهد؛ اما اگر از قبل پیاز بسته بندی شده و آماده در یخچال یا فریزر خود داشته باشید، نه تنها این مشکل به سادگی رفع می شود، بلکه سرعت آشپزی شما در مواقع ضروری نیز بالا خواهد رفت.

شرکت یلدامید به طور تخصی در زمینه تهیه پیاز سرخ شده فعالیت دارد و می تواند به شما در این امر کمک نماید. با تهیه پیاز بسته بندی و از پیش آماده یلدامید، می توانید بدون اشک ریختن های آزاردهنده و بوی زننده پیاز، از آشپزی لذت ببرید.

  1. سرخ کردن پیاز: در این مرحله باید ماهیتابه مناسب و روغن سرخ کردنی متناسب را انتخاب و فرایند سرخ کردن پیازهای تان را شروع کنید. باید اجازه دهید تا پیازها به رنگ مناسب و مدنظرتان برسند و سپس می توانید از آن برای پخت غذای مدنظرتان استفاده کنید. افزودن ادویه هایی مثل زردچوبه، فلفل یا نمک و غیره نیز در این مرحله متداول است.

انواع پیاز سرخ شده

  • پیاز سرخ شده خلالی

پیازهای سرخ شده معمولی با سرخ کردن معمولی در تابه یا تفت دادن پیازهای خلال شده پخته می شوند. این فرایند یک پیاز پخته نسبتاً نرم تولید می کند که بسته به طول پخت و دما ممکن است رنگش مقداری قهوه ای شود. پیاز خلالی یکی از پراستفاده ترین اشکال تهیه پیاز می باشد که در آشپزی ایرانی نیز بسیار پراستفاده است؛ اما پیازهای خلالی تنها به ایران محدود نمی شوند و در سرتاسر دنیا بسیار پرطرفدار است؛ مثلا پنیر استیک فیلادلفیا یک ساندویچ داغ است که معمولاً با پیاز سرخ شده سرو می شود. در خاورمیانه، مجدره غذایی است که از عدس و برنج با پیاز سرخ شده درست می شود. در غذاهای هندی، پیاز سرخ شده یکی از مواد اصلی غذای برنجی به نام بریانی است.

شرکت یلدامید که به طور تخصصی در زمینه تولید پیاز سرخ شده فعالیت دارد، پیاز بسته بندی خلالی را در دو نوع خلالی کوچک و خلالی بزرگ برای مشتریان آماده می سازد. قیمت پیاز سرخ شده از پیش آماده نیز بسیار معقول و متناسب است و با خرید آن، می توانید آشپزی ساده تری را تجربه کنید.

  • پیاز سرخ شده ترد

اگر هنگام تهیه پیاز، دمای بسیار بالاتر و غوطه ور شدن در روغن استفاده شود، پیاز سرخ شده حالت چیپسی و ترد به خود می گیرد. از پیاز ترد در تزئین غذاهایی مثل آش رشته، عدس پلو یا برنج بریانی استفاده می شود. پیاز ترد طعم بسیار لذیذی دارد و خصوصا در کنار گوشت، یادآور طعم اصیل ایرانی است.

  • پیاز خلالی رژیمی

همانطور که اشاره شد، پیاز سرخ شده از ارکان اصلی و پای ثابت پخت غذاهای ایرانی است؛ اما مشکلی که شاید در استفاده بیش از حد پیاز سرخ شده مطرح گردد، مضرات آن بر سلامت بدن شما می باشد.

در طبخ پیاز سرخ شده از مقادیر بسیار زیادی روغن استفاده می شود که در طولانی مدت می تواند مشکلات جدی و متعددی مثل فشار خون بالا، گرفتگی عروق کرونر و چاقی برای شما ایجاد کند؛ اما غذا بدون پیاز نیز همان طعم همیشگی را نخواهد داشت؛ پس چاره کار در چیست؟

پیاز خلالی و سرخ شده رژیمی، می تواند گزینه ای سالم و بهتر برای آشپزی کردن به شمار آید. شرکت یلدامید با تولید کردن پیاز خلالی رژیمی می تواند به حفظ سلامت شما کمک کند. این پیازهای رژیمی همان طعم مطبوع همیشگی را خواهند داشت اما میزان روغن به کار رفته و روش پخت آن ها متفاوت است. روش مخصوص به کار برده شده موجب می شود تا این پیازهای سرخ شده به انتخاب سالم تری مبدل گردند.

  • پیاز نگینی

یکی دیگر از انواع طبخ پیاز سرخ شده، برش دادن آن به شکل قطعات مربعی شکل ریز یا اصطلاحا نگینی می باشد. پیاز نگینی بافت دلچسبی دارد و در لقمه های غذا حس نخواهد شد. طعم مناسب و اندازه کوچک پیاز نگینی آن را به انتخاب محبوبی تبدیل کرده است. شرکت یلدامید این نوع از پیاز سرخ شده را نیز برای شما تولید کرده و به فروش می رساند.

 

 

شماره تماس پشتیبانی
شرکت زرین پودر سهند
صفحات فروشگاه
راه‌های ارتباطی
ساعت ارائه خدمت
ش
۱۰:۰۰ - ۲۳:۰۰
ی
۱۰:۰۰ - ۲۳:۰۰
د
۱۰:۰۰ - ۲۳:۰۰
س
۱۰:۰۰ - ۲۳:۰۰
چ
۱۰:۰۰ - ۲۳:۰۰
پ
۱۰:۰۰ - ۱۸:۰۰
ج
۱۰:۰۰ - ۱۸:۰۰
آربایجان شرقی، بناب، کیلومتر 5 جاده تبریز، جنب نیروگاه برق، روستای شورگل
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت زرین پودر سهند می‌باشد.
طراحی شده باسایت‌ساز ویترین
سایت‌ساز ویترین